Basket 0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

K340 draadloos toetsenbord Zoom

Logitech K340 draadloos toetsenbord

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 33,90
Fabrikant: Logitech
Modelnummer: 920-001976
Levertijd: N/A
Punten:

4

Verzendkosten: € 6,20
Garantie: 2 year(s) carry-in
Aantal in voorraad: 0

Hebt u op uw bureau (of in uw leven) geen ruimte voor grote, logge electronica of apparaten die gewoon niet goed werken? Het Logitech® Wireless Keyboard K340 heeft een slim, ruimtebesparend ontwerp en werkt zoals het hoort.

Gemak
- Ruimtebesparend ontwerp: Maakt ruimte vrij op uw bureau, maar is toch groot genoeg voor toetsen van normaal formaat en zelfs voor een numeriek toetsenblok. Bovendien is het makkelijk op te bergen en mee te nemen.
- Geruisloze, vlakke toetsen: Uw handen en polsen nemen een neutralere positie aan, zodat u comfortabeler typt met toetsen die prettig aanvoelen en vrijwel geen geluid maken.

Prestaties
- Een batterijlevensduur tot drie jaar: Geen gedoe, hoge kosten en verspilling meer omdat u telkens nieuwe batterijen nodig hebt. Elke set AA's levert tot drie jaar* batterijvermogen. Met het batterijstatuslampje houdt u het energieniveau in de gaten.
- Logitech® Unifying-ontvanger: De kleine draadloze ontvanger kan op uw laptop aangesloten blijven. U hoeft deze niet elke keer te ontkoppelen als u onderweg bent, dus uw toetsenbord is overal en altijd gebruiksklaar. Bovendien kunt u een compatibele muis of numeriek toetsenblok toevoegen zonder gedoe met meerdere USB-ontvangers.
- Geavanceerde, draadloze 2.4GHz-verbinding van Logitech®: Profiteer van draadloos gemak en vrijheid met de betrouwbaarheid van een draad: snelle gegevensoverdracht, vrijwel geen vertragingen of storingen en 128-bits AES-codering.

* Batterijlevensduur voor het toetsenbord berekend op basis van een geschatte 2 miljoen toetsaanslagen per jaar in een kantooromgeving. Gebruikerservaring kan afwijken.

Product Omschrijving

  Details


  Technische details
  Source data-sheet ICEcat.biz
  Minimale systeemeisen
  Minimale systeemeisen USB, Internet
  Mac-compatibiliteit
  Compatibele besturingssystemen Windows XP, Windows Vista, Windows 7
  Energie
  Batterijtype AA
  Ondersteund aantal batterijen 2
  Netwerk
  Frequentieband 2.4
  Kleur
  Kleur van het product Black
  Invoerapparaat
  Inclusief muis
  Verbindingstechnologie Wireless
  Aansluiting USB
Productlabels

  Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

CMS Tab