Basket 0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Betaalmogelijkheden

Power4Pc biedt u de volgende mogelijkheden tot betaling van de gekochte goederen: 
- Cash
- Paypal (VISA, Mastercard,...)
- Sofort banking
- Overschrijving of bankverrichting
- Kopen op afbetaling
- Ecocheques 


Cash

Deze betalingsmethode is enkel van toepassing wanneer u ervoor gekozen heeft om de bestelde goederen bij ons te komen afhalen. Bij de afhaling van de goederen in ons afhaalpunt kan u dan met contant geld betalen.

Het is mogelijk dat bij hogere bedragen en backorders er een voorschot van +/- 15% wordt gevraagd.

 

Paypal

Deze betalingsmethode is enkel van toepassing wanneer u ervoor gekozen heeft om de bestelde goederen te laten verzenden. Bij gebruik van deze betaalmethode zal u omgeleid worden naar de website van Paypal. Ook zullen extra kosten worden aangerekend. Deze kosten zijn zichtbaar bij het afrekenen van uw bestelling op de bevestiging pagina. Bij annulatie van uw bestelling kunnen deze kosten niet gerecupereerd worden. 


 
Sofort banking

Deze betalingsmethode is enkel van toepassing wanneer u ervoor gekozen heeft om de bestelde goederen te laten verzenden. 
Sofort banking laat u toe te betalen met uw vertrouwde financiële instelling zoals:
- BNP Paribas Fortis 
- KBC 
- ING
- Crelan
- ...
De verbinding gebeurt via een beveiligde verbinding volgens TUV standaarden. 
Bij afrekening van uw bestelling wordt het overgemaakte bedrag direct ontvangen. Sofort banking omvat een kost van 1% van het totaalbestelbedrag die door Power4Pc gedragen wordt. Enkel bij annulatie van uw bestelling zal deze kost in rekening gebracht worden. 
 

Overschrijving

Het betalen via een overschrijving/bankverrichting is altijd mogelijk, ongeacht het type verzending. Nadat de bestelling door ons verwerkt is, ontvangt u een mail met de verdere betalingsgegevens. 
Uw bestelling zal op dat moment "in afwachting tot betaling" geplaatst worden. Van zodra Power4Pc het bedrag in goede orde heeft ontvangen, 1 tot 3 werkdagen, zal uw bestelling verder verwerkt worden.

 

Kopen op afbetaling

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling maandelijks af te lossen. Hiervoor wordt samengewerkt met: 

Santander Consumer Finance Benelux B.V.
Kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke
Maatschappelijke zetel te Winthontlaan 171, NL-3526 KV Utrecht. 

Let op, geld lenen kost ook geld. 
Klik hier om een vb van een aflossingstabel te zien.

Indien u gebruik wilt maken van deze dienst kiest u tijdens het afrekenen van uw bestelling voor overschrijving. U krijgt achteraf een link toe gemaild waarmee u uw aanvraag kan indienen.
Opgelet, indien u aanvraag niet goedgekeurd zou worden kan u nog steeds uw bestelling kosteloos annuleren of kiezen voor een alternatieve betalingsmethode. 

 

Ecocheques

Goed nieuws. Vanaf heden aanvaarden wij ecocheques als betaalmiddel!


Hoe gaat dit in zijn werk? U plaatst uw bestelling zoals gewoonlijk via onze webshop. Bij betaalmethode kiest u dan voor cash of overschrijving afhankelijk als u uw bestelling komt afhalen of laat versturen.
Gezien we niet kunnen teruggeven op ecocheques dient het bedrag van de ecocheques steeds lager te zijn dan het totaalbedrag.

U wenst uw bestelling te laten verzenden. Dan kiest u voor overschrijving en vermeldt bij het einde van uw bestelling dat u graag X euro via ecocheques wenst te betalen. U dient deze ecocheques op te sturen naar ons. 
Dit kan op het volgende adres:

Power4Pc BVBA
t.a.v. Roberto Pili
Wielewaalstraat 6
3700 Tongeren 

Wij verkiezen dat u deze opstuurt met Bpost Secure met vermelding van uw bestelnummer op de enveloppe. Gezien verzending steeds op risico van de klant is.
Van zodra dit ontvangen wordt, kan uw bestelling verwerkt worden.

U wenst uw bestelling af te halen. Dan kan u op moment van afhaling de ecocheques meebrengen en deze ter plaatse af te geven. 

Opgelet, niet alle producten kunnen met ecocheques betaald worden. De wettelijke lijst opgelegd door FOD Economie wordt hiervoor gehanteerd .

 

Extra info

Power4Pc behoudt zich het recht te allen tijde deze tarieven te veranderen. 
Indien de gekozen betalingsmethode door de klant van dergelijke aard zou zijn dat deze door Power4Pc praktisch niet uitvoerbaar is, zal Power4Pc de klant hiervan op de hoogte brengen en hem een andere mogelijkheid voorstellen.